КУХАР ЗА КОРДОНОМ

A Cook Abroad

  • Країна та рік виробництва:

    Великобританія, 2015 рік

  • Студія-виробник:

  • Жанр:

    кулінарно-документальна програма

  • Хронометраж:

    6 серій по 60 хвилин

  • Режисер:

    Джордж Х'юз, Тара Джанг

  • Продюсер:

    Гіл Тірні

  • Монтаж:

    Ендрю Магглтон

  • Композитор:

    Сем Гупер

Найвпливовіші кухарі BBC Two запрошують нас у кулінарну подорож найнатхненнішими кулінарними культурами світу.

 

У цьому знаковому серіалі шестеро з найулюбленіших британських кухарів діляться своєю пристрастю до вишуканих страв та екзотичних смаків. Кожен із них вирушає до різних країн, щоб простежити витоки улюблених страв та дізнатися, як історія, географія та культура сформували сучасну кухню.

 

У першому епізоді Дейв Майерс із дуету «Волохаті байкери» досліджує 2000-річну традицію випічки в Єгипті та деякі з найстаріших рецептів у світі. Тоні Сінг прямує до Індії, щоб дослідити багатство пенджабської кухні, але в підсумку відкриває для себе нові факти про власну родину. Рік Стейн показує, чому закохався в Австралію, її їжу та культуру.

 

У Франції Моніка Галлетті з шоу «Майстер-шеф» повертається до витоків, знаходячи людей і продукти, що надихають її душу, тоді як Джон Тород, поціновувач яловичини, занурюється в культуру гаучо в Аргентині. Рейчел Кху досліджує незвичайні страви Малайзії.

 

Але цей серіал — це набагато більше, ніж просто їжа. «Кухар за кордоном» вирушає з прокладених маршрутів, щоб подарувати глядачам сонячну подорож до найзахопливіших куточків планети, досліджуючи культури, які суттєво відрізняються від наших.